• Utelek og Utesoving i kulde!

Hos oss er barna ute ned til minus 15 grader, med unntak av de minste barna under tre år. De holdes inne dersom det er kaldere enn minus ti grader. For de største barna har vi grense på minus 15, og da begrenses utetid til 30-45 minutter om gangen. Alt er avhengig av vær og vind, og vi følger tett med på at de ikke er kalde.

• God kommunikasjon med hjemmet

For oss i Farmen Friluftsbarnehage er det viktig å ha godt kommunikasjon med foreldrene i barnehagen. Vi bruker derfor hjemmesiden vår aktivt, det er et passordbeskyttet område, som foreldre har et tilbud om å ta i bruk. Der kan foreldre få tak i nyttig informasjon som ukeplaner, bilder, beskjeder, samarbeidsutvalg med mer. Vi sender også ut ukeplanen for førstkommende uke på e-post til alle foreldrene hver fredag.

01.04.2017 00:00
  • Barnehager med vekt på natur og friluftsliv

Naturen gir mangfoldige muligheter for mestring og utfordringer. I barnehagens rammeplan står det at barnehagens innhold skal være et allsidig og variert pedagogisk tilbud.

• Samspillssirkler

Se dette videoklippet om gode samspillsrelasjoner =)

01.04.2017 00:00
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

ØNSKER DU PLASS I BARNEHAGEN?

Ønsker du en litt annerledes barnehagedag for ditt barn? På Farmen fokuserer vi på dyre- og friluftsliv. Vi er masse ute, og vi har eget fjøs med dyr i, på bruket.