ØNSKER DU PLASS I BARNEHAGEN?

Ønsker du en litt annerledes barnehagedag for ditt barn? På Farmen fokuserer vi på dyre- og friluftsliv. Vi er masse ute, og vi har eget fjøs med dyr i, på bruket.

På Farmen går det ikke bare barn. Vi har også en liten gris som heter Gisle, vi har en kanin som heter Dario, ei som heter Melis, og noen småkaniner. Det bor også høner på Farmen. Inne på barnehagen bor det noen fisker.

Vi på Farmen liker oss veldig godt ute, i all slags vær. Som et barn som har begynt på skolen sier så godt: På Farmen er vi vanntette!

Det er ikke noe som heter dårlig vær, bare dårlig klær.

Vi har også masse inneareal, som vi kan benytte oss av :-)

Vi har noen ledige plasser igjen. Dersom du ønsker barnehageplass på ditt barn her på Farmen, så finner du søknadsskjema her:

Har dere lyst å komme å se hvordan vi har det?  Vi tar gjerne i mot besøk!

Vi kan kontaktes på tlf 416 43 408 eller farmen@barnehage.no, for å avtale et møte :-)